Videoja është jashtëzakonisht e popullarizuar këto ditë dhe nuk do të zhduket së shpejti. Por epoka e videos "virale" mund të jetë duke u zhdukur -- ose më në fund, bizneset duhet të sigurojnë që të përqendrohen në mënyra të reja për të krijuar histori mahnitëse përmes videos dhe të fokusohen më pak në atë se sa shumë Të dhënat e WhatsApp mund ose nuk mund të transmetohet në Facebook. . Në fund të fundit, një mace që luan piano është e lezetshme, por çfarë lidhje ka kjo me markën tuaj? Mjetet e reja si reklamat e tregimeve në Instagram janë mënyra të lira dhe efektive për bizneset për të zgjeruar marketingun e tyre të videove.
Bizneset që shpresojnë të kenë sukses në 2018 dhe më tej duhet të kenë të qartë qëllimin e marketingut të përmbajtjes dhe të jenë të përditësuar për aspektet e ndryshme të tij, në mënyrë që të qëndrojnë të përditësuar me konkurrencën. Ata duhet jo vetëm të kuptojnë natyrën në ndryshim të teknologjisë, por gjithashtu të jenë vazhdimisht në kërkim të mënyrave të reja për t'u angazhuar me klientët në mënyra vërtet të vlefshme.
Barry Feldman i KISSmetrics mund ta ketë thënë më së miri:
" Marketingu i përmbajtjes u ngrit dhe vazhdon të lulëzojë për një arsye shumë të thjeshtë: kjo është ajo që njerëzit duan. Ata nuk duan banderola, reklama dhe dritare ndërhyrëse. Ata nuk duan mesazhe dhe produkte të parëndësishme që nuk kanë të bëjnë fare me to Ata nuk duan të bllokojnë kutinë e tyre hyrëse, të dobishme, me cilësi të lartë dhe tërheqëse .
Mendimet Përfundimtare
-